Miten Dapoksetiini vaikuttaa

Tämän lääkkeen vaikutusmekanismi on yksinkertainen, mutta tehokas. Dapoksetiini estää serotoniinin takaisinoton hermosoluun. Tämä johtaa siihen, että miehen kiihottumistila säilyy aiempaa neljä kertaa kauemmin. Se ei käytännössä häiritse kehon normaaleja prosesseja, vaan korostaa tärkeitä ja hieman korjaa niiden vaikutuksen. Tämän lähestymistavan ansiosta lääke saavuttaa erinomaisen vaikutuksen ilman terveydelle haitallisia vaikutuksia.

Dapoksetiinia suositellaan miehille, jotka kärsivät ennenaikaisesta siemensyöksystä tai haluavat pidentää yhdyntää. Dapoksetiini on lääke, joka pysäyttää ennenaikaisen siemensyöksyn prosessit ja pidentää yhdynnän kestoa nelinkertaiseksi. Jos sinulla on tähän liittyviä ongelmia, ei tarvitse edes miettiä, aloita Dapoksetiini -hoito. Tämän lääkkeen vaikutus ylittää kaikki odotuksesi ja antaa mahdollisuuden nauttia seksistä täydellisesti. Älä mieti, vaan toimi. Jos sinulla on jo tämä ongelma, ota yhteyttä lääkäriin ja kysy neuvoa Dapoksetiinin ottamisesta. Sen jälkeen aloita lääkkeen ottaminen.

Kuten muillakin maailman lääkkeillä, Dapoxetinilla on kontraindikaatioita, joita on noudatettava tiukasti. Tämä lääke on ehdottomasti kielletty naisiltä, alle 18- ja yli 64-vuotiailta. Dapoksetiinin käyttö samanaikaisesti alkoholipitoisten juomien kanssa on kielletty.

Potilaat, joilla on maksan tai munuaisten toimintahäiriö, voivat ottaa Dapoksetiinin -valmisteen ainoastaan lääkärintarkastuksen jälkeen. Jos sinulla on sydän- tai verisuonisairauksia, sydämen vajaatoiminta, tämän ja vastaavien lääkkeiden ottaminen on kielletty. Jos sinulla on kuumetta, ripulia tai kuivumista, ei kannata ottaa riskejä, älä käytä Dapoxetiinia. Alkoholijuomien ottaminen yhdessä lääkkeen kanssa voi lisätä sivuvaikutuksia vakavasti.

Dapoksetiinia käytetään ainoastaan tarkoituksen tai erikoislääkärin suosituksen mukaisesti. Dapoksetiinia tulee ottaa tuntia ennen yhdyntää, annostuksella 60 mg per otto. Tabletin kanssa tulee juoda tarpeeksi vettä. Dapoksetiinin otto ei ole riippuvainen ruoasta ja sen vaikutus elimistöön on jopa 12 tuntia. Jos jostain syystä sinun täytyy vähentää vaikutusta, sinun pitäisi pienentää annostusta kahdesti ja itse asiassa ottaa 30 mg.

Lisäksi, kun Dapoksetiinia käytetään pitkäaikaisesti ja jatkuvasti, on mahdollista saavuttaa siemensyöksyn normalisoinnin. Tätä varten täytyy käyttää tätä lääkettä kuurina. Lääkäri, joka valvoo terveydentilaasi, määrää kuurin kestoa. Käänny lähimmän terveyskeskuksen lääkärille ja tarkastuksen sekä kokeiden jälkeen lääkäri määrää sinulle sopivan annoksen ja lääkkeen oton ajan.