Apcalis Oral Jelly

Package Price Per pill Savings Order
20mg x 10 hyytelö €46.60 €4.66
20mg x 20 hyytelö €83.89 €4.19 €9.31
20mg x 30 hyytelö €114.65 €3.82 €25.15
20mg x 50 hyytelö €177.11 €3.54 €55.89
20mg x 70 hyytelö €228.38 €3.26 €97.83
20mg x 120 hyytelö €363.51 €3.03 €195.70

Tadalafil

Apcalis Oral Jelly on uudenlainen erektiohäiriöhoito. Se on rinnakkaislääke, jonka halpa hinta ja korkea laatu tekevät vaikutukset useisiin miehiin. Sen pääasiallinen ainesosa Tadalafil toimii nopeasti johtuen suomalaisen pillerin käyttötavasta. Pääsääntöisesti kaikki erektiolääkkeet nielaistaan ateriaa ennen tai sen jälkeen 30-60 minuuttia ennen yhdyntää. Apcalis Oral Jelly otetaan suoraan suun kautta ilman vesilasillista. Kiitos useiden eri makujen, erektiohäiriön hoito on nyt paljon miellyttävämpää. Voit ostaa mangon, ananaksen, appelsiinin, suklaan, greipin, mintun, ja mansikan makuisia tabletteja, jotka auttavat sinua saamaan kovan ja kestävän erektion. Lisäetuna Apcalis Oral Jelly tuotetaan pienissä pusseissa, joita voit säilyttää lompakossasi tai taskussasi ja käyttää ne sopivalla hetkellä.

Miksi lääke on tehokas
Apcalis Oral Jellya on myös kutsuttu nimellä kaksois-Cialis. Yksi pilleri sisältää 20mg Tadalafilia, joka toimii lihasrelaksanttina ja edistää verenkiertoa sukupuolielimessä. Vahva verenpaine saa peniksen nousemaan. Hyytelömäiset tabletit imeytyvät nopeasti ja tehoavat alle 20 minuutissa. Siksi vaikutus on paljon tavanomaista nopeampi. Voit tilata pusseja verkossa. Hinnoissa on vaihtelua, mutta miehet Suomessa voivat valita parhaat vaihtoehdot. Kiitos erinomaisen toimituspalvelun, saat pillerit reseptivapaasti ilman vaivannäköä. Tavalliset asiakkaatkin voivat saada alennuksen, jolla ostaa halpa mutta korkealaatuinen lääke ilman reseptiä. Suomalaisen pillerin keskimääräinen kustannus on $5, mutta voit säästää ostamalla isomman pakkauksen. Apteekki internetissä tarjoaa tuotteesta jopa $3 hintoja pilleriä kohden. Miehet Suomessa voivat nyt ostaa halvimman erektiohäiriöhoidon ilman reseptiä klikkaamalla ja ilman kiusallista jonottamista ja tilauksen odottamista. Yhden pussin teho kestää jopa 36 tuntia. Siksi sitä ei tule käyttää useammin kuin kerran tämän ajanjakson aikana.

Mitä sivuvaikutuksia voi esiintyä
Jos Apcalis Oral Jelly on huonolaatuista tai ohjeiden vastaisesti käytetty, lääke voi johtaa sivuvaikutuksiin kuten päänsärky, kasvojen punotus, näön hämärtyminen ja huimaus. Jos Apcalis Oral Jellya otetaan yliannostus, henkilölle voi tulla vakavia terveysvaikutuksia kuten liian korkea tai liian matala verenpaine, aivohalvaus tai sydänkohtaus. Mikäli sivuvaikutuksia esiintyy, lääkäri yleensä alentaa annostusta tai valitsee jonkin toisen erektiolääkkeen. Mikäli henkilö unohtaa ottaa annoksen, sen voi ottaa aina tarvittaessa. Pussi suomalaista Apcalis Oral Jellya otetaankin yleensä vasta ennen yhdyntää.