Käyttöohje Dapoksetiini

Dapoksetiinia on mahdollista ottaa muiden seksuaaliseen elämään vaikuttavien lääkkeiden kanssa. Käyttö Viagarin, Cialiksen ja muiden erektiolääkkeiden kanssa on mahdollinen. Ennen kuin käytät tätä lääkettä, muista ottaa yhteyttä lääkäriin ja kysyä, voitko lääkkeitä ottaa yhdessä toisen lääkkeen kanssa. Tämä auttaa välttämään monia ongelmia tulevaisuudessa.

Dapoksetiinia käytettäessä joskus esiintyy haittavaikutuksia. Tutkimusten perusteella haittavaikutuksia esiintyy, mikäli tämän lääkkeen annostus tapahtuu väärän. yli 60 mg Dapoxetiinia ottaessa, alle 10 %: lla oli ei-toivottuja vaikutuksia.

Jos olet kuitenkin ylittänyt lääkkeen annoksen, saatat kokea pahoinvointia, huimausta. Joskus ruokahalu häviää, esiintyy heikkoa oloa ja lievää uneliaisuutta. Harvoissa tapauksissa on kouristuksia. Tämän lääkkeen yliannostuksessa ja näiden haittavaikutusten ilmaantumisessa ota välittömästi yhteyttä lähimpään terveyskeskukseen tai sairaalaan. Lopeta tämän lääkityksen välittömästi ja tulevaisuudessa noudata lääkärisi antamia suosituksia.

Muista, että Dapoksetiinia ei saa ottaa yhdessä migreeni- tai masennuslääkkeiden sekä myös unilääkkeiden, tramadolin ja linezolidin kanssa. Jos joudut ottamaan nämä tai samantyyppiset lääkkeet, muista neuvotella lääkärisi kanssa. Ehkä oikeilla annoksilla ja valvonnalla hän sallittaa ottaa lääkkeitä yhdessä.

Dapoksetiinia syntetisoitiin auttaakseen miehiä ennenaikaisessa siemensyöksyssä. Sen pitoisuus veressä on riittävä viivyttämään siemensyöksyä, mikä on erittäin hyödyllistä. On huomattava, että valmiste ei sisällä feromoneja tai hormonaalisia aineita eikä sillä ole tarkoitus parantaa libidon. Dapoksetiini sisältää koostumuksessaan ulkomaisen lääkkeen aktiivisen aineen ja sen vuoksi Dapoksetiini on tehokkain keino miesten ennenaikaisen siemensyöksyongelmien ratkaisemiseksi.

Lääkekuurin jälkeen tai kun olet juuri päättänyt Dapoksetiinin käyttöä, itrakonatsolin, ketokonatsolin, ritonaviirin, atatsanaviirin, nelfinaviirin ja masennuslääkkeiden käyttöä ei suositella seitsemän päivän kuluessa. Tämä voi myös aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Aina huolehdi terveydentilastasi ja ota välittömästi yhteyttä lääkäriin ensimmäisen huonovointisuuden ilmetessä.

Nykyään seksuaaliset ongelmat ovat yleisiä monille miehille. Tutkimusten mukaan nämä sairaudet tapahtuvat sekä nuorilla että muun ikäisillä ihmisillä. Nykyinen farmakologia tarjoaa ihmiselle paljon lääkkeitä, jotka voivat pidentää erektiota. Nykyään monet miehet ovat kiinnostuneita tästä.