F.A.Q.

Usein kysytyt kysymykset

Q: Onko jokainen lääkevalmiste brändituote?

Ei, niissä on geneerisiä versioita brändilääkevalmisteista.

 

Q: Mikä ero on brändin ja geneeristen tuotteiden välillä?

Nimi ja muotoilu ovat ainoastaan kaksi asiaa, jotka erottavat geneeriset merkit brändimerkeistä patenttien takia. Koska patentti ei koske kemiallisia kaavoja, geneeristen lääkkeiden tuottajat käyttävät samoja vaikuttavia aineita ja muita aineosia. Tämä auttaa pysymään samoissa vaikutuksissa sekä geneerisistä lääkevalmisteista että brändituotteista.

 

Q: Miksi geneeriset lääkevalmisteet ovat niin halpoja?

Kaikilla geneerisillä tuotteilla on alhaisempi hinta, sillä se ei sisällä mitään kustannuksia säätiöön, suunnittelun kehittämiseen, lääkkeiden hyväksyntään, mainontaan jne.

 

Q: Mikä on tuotteen säilytysaika?

Viimeinen käyttöpäivämäärä on merkitty jokaiseen toimitettuun tuotteeseen. Keskimäärin se on 2 vuotta.

 

Q: Mikä minun on tilattava?

Jotkut apteekkiin kuuluvat tuotteet edellyttävät pätevää lääkereseptin määräystä. Jos sinun valtion laki vaatii sinua saamaan lääkemääräyksen jostakin sinun ostettavasta lääkkeestä, asiakaspalvelun edustaja pyytää sinua lähettämään sen tilauksen suorittamisen jälkeen. Huomaa, että jos et lähetä sitä 72 tunnin kuluessa, tilausta ei käsitellä.

Suosittelemme, että otat yhteyttä lääkäriisi ennen lääkevalmisteen tilaamista voidaksesi ostaa sen. Nota Bene! Saat odottamasi vaikutuksen ainoastaan, kun noudatat kaikkia lääkärin antamia ohjeita.

Tilaukset ovat vain verkkosivuilla. Emme hyväksy tilauksia puhelimitse tai sähköpostitse. Tilaustasi käsitellään vasta sen jälkeen, kun maksu on hyväksytty.

 

Q: Onko teillä alennusjärjestelmää?

Totta kai! Saat 5%: n alennusta toisesta tilauksesta. Saat 7% alennusta kolmannesta ja seuraavista tilauksista.

Tarjoamme erilaisia loma-ja kausialennuksia. Tarkista mainosbannereita pääsivulla!

 

Q: Mistä pillerit lähetetään?

Lääkkeet valmistetaan Intiassa, joten tilauksia käsitellään ja lähetetään sieltä, mutta joskus Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

 

Q: Mitä toimitustapoja teillä on? Milloin voin odottaa toimitusta?

Tietosuoja on erittäin tärkeä meidän asiakkaillemme, joten tilaus lähetetään aina erillisessä kirjekuoressa ilman erityistä merkintää. Saat sen kädestä käsiin, jos valitset Express International Mailin, jonka toimitusehdot ovat 7-9 arkipäivää lähetyksen jälkeen. Lisäksi saat paketin numeron seurataksesi sitä. Kansainvälisen rekisteröimättömän postin (International Unregistered Mail) tapauksessa numero seuranta ei ole käytettävissä. Tilauksen toimittaminen postilaatikkoosi kestää 10-21 päivää.

Tilauksen lähettäminen kestää 1-2 arkipäivää. Koska tilauksesi menee tullin kautta, voi olla viivästyksiä. Ilmoita meille, jos et saa tilaustasi 3 päivää toimitusajan jälkeen.

* Emme voi lähettää tilaustasi Express International Mail-palvelua käyttäen, jos määrität postivälitysosoitteen, hotellin tai oppilaitoksen lähetysosoitteeksi tai jos annat meille väärän puhelinnumeron.

 

Q: Mitä tehdä, jos paketti on vahingoittunut tai jotain puuttuu?

Se tapahtuu aika harvoin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita ongelmasta. Lähetämme paketin uudelleen maksutta tai hyvityksen maksusta.

Huomaa, että jos tilauksesi koostuu 90 tai useammasta tabletista, tilaus lähetetään useissa paketeissa.

 

Q: Voinko tarkistaa tilaukseni tilanteen?

Kyllä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja tehdä kysymyksiä puhelimitse, verkkokeskustelulla tai sähköpostitse ja saat vastauksia bonuksesta, tilaustilanteesta, lähetyspäivästä, toimituspäivästä ym. asioista.